FASCINATION ABOUT بختک در خواب

Fascination About بختک در خواب

Fascination About بختک در خواب

Blog Article

مصرف کافئین و الکل، تغییرات در شیوه زندگی و کم‌خوابی می‌توانند از دیگر دلایل بروز بختک در این سنین باشند.

ایجاد برنامه منظم خواب: خوابیدن و بیدار شدن در یک ساعت مشخص هر روز می‌تواند به تنظیم چرخه خواب کمک کند و بختک را کاهش دهد.

کافئین می‌تواند خواب را مختل کرده و باعث بیداری‌های مکرر شود. نوشیدنی‌هایی مانند قهوه، چای سیاه و نوشابه‌های انرژی‌زا باید در ساعات نزدیک به خواب اجتناب شوند.

بهبود کیفیت خواب: ایجاد محیطی مناسب برای خواب، رعایت ساعت‌های منظم خواب و خوابیدن در یک محیط تاریک و ساکت می‌تواند به کاهش بروز بختک کمک کند.

انجام فعالیت‌هایی مانند خواندن کتاب یا گوش دادن به موسیقی آرامش‌بخش قبل از خواب.

در این حالت فرد احساس می کند جسمش سنگین گشته و هر چه فریاد می زند کسی صدایش را نمی شنود اما خوشبختانه این حالت هیچگونه عارضه جسمی در پی ندارد ومی توان با لمس بدن فرد یا صدا کردن اسم او، وی را از این حالت خارج کرد.

علامت اصلی فلج خواب، فلج عضلانی (آتونی) یا ناتوانی در حرکت بدن است. این حالت بلافاصله پس از به خواب رفتن یا بیدار شدن از خواب رخ می دهد و در حین این دوره کوتاه، فرد بیدار است و اما کنترلی بر عضلات خود ندارد.

بسیاری از بیماران می‌گویند که در زمان فلج خواب، تصاویری مانند ارواح و موجودات ناشناخته را می‌بینند. این تصورات عجیب، توهماتی هستند که به دلیل ادامه فعالیت مغز در وضعیت رویا، رخ می‌دهند.

من الان ۱۴ سالمه از بچه گی این مشکلو داشتم اما شاید سالی یک بختک یا دوبار اما الان مدت چهار ماه که درگیرش شدم اوایل هیچی از خوابم یادم نمیموند اما الان کاملا خوابم یادمه و چیزی که خیلی ازار دهندس برام توهمات و تنگی شدید نفس هستش و اینکه خابم مداوم برام تکرار میشه یعنی تو همونجا که خابم بیدار میشم اما قدرت حرف زدن ندارم و احساس ترس دارم و بعد میفهمم خوابم و این روند تا چهار یا پنج بار ادامه داره و تا به اوج ترس نرسم نمیتونم بیدار شم واقعا دارم اذیت میشم روش های دیگه برای درمان نیست ؟!

هنوز مسایل زیادی در مورد بختک ناشناخته است اما مقاله پیش رو تلاش دارد در حد امکان به مشخصات اصلی این اختلال خواب بپردازد.

اختلالات خواب از مهمترین عوامل مرتبط با فلج خواب منفرد است. به عنوان مثال، میزان بروز فلج خواب در افراد مبتلا به آپنه انسدادی خواب بالاتر بوده و در یک مطالعه تا ۳۸ درصد گزارش شده است.

تجربیات متفاوت افراد از فلج خواب می‌تواند با باورهای فرهنگی آنها مرتبط باشد.

درمان‌های روان‌درمانی مانند شناخت‌درمانی برای مدیریت اضطراب و اختلالات روانی.

اگر به هر دلیلی همچنان نگران هستید، حتماً به یک متخصص مغز و اعصاب و یا کلینیک خواب معتبر مراجعه کنید.

Report this page